Telefoon

072 5649 451

E-mail

Stuur ons een e-mail

Bovenweg 131

1834 CD Sint Pancras

Afspraken

Onze behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Meestal zult u door de tandarts naar de mondhygiënist worden doorverwezen, maar sinds 2006 is het ook mogelijk zonder verwijzing een afspraak te maken.

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via telefoonnummer 072 5649 451 of per e-mail via ons contactformulier. Wanneer we bezig zijn met een behandeling, wordt de telefoon mogelijk niet opgenomen. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, wij bellen dan zo snel mogelijk terug!

Eerste afspraak?

Komt u voor het eerst? Dan zijn er een aantal zaken die wij van u nodig hebben:

  • De verwijskaart van de tandarts, wanneer u die hebt gekregen
  • Uw verzekering gegevens: verzekeringsmaatschappij en verzekeringsnummer
  • Uw BSN (Burger Service Nummer)
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Uw tandenborstel (handmatig of elektrisch)
  • Het volledig ingevulde formulier gezondheidsvragen

Afspraak afzeggen

Gemaakte afspraken kunt u liefst zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren zonder verdere kosten telefonisch afzeggen via telefoonnummer 072 5649 451. Daarna brengen wij minimaal € 15,- in rekening, mede afhankelijk van de geplande afspraakduur.

Het formulier gezondheidsvragen

Bij uw eerste afspraak vragen wij u ons formulier alvast van te voren in te vullen en het ingevulde formulier bij uw bezoek mee te nemen.

Waarom dit formulier?

Het formulier stelt een hele reeks vragen op het gebied van uw gezondheid en u vraagt zich misschien af waar dat voor nodig is. Ziekte en het gebruik van medicijnen kunnen van grote invloed zijn op de gezondheid van uw mond. Hoe meer wij weten over onderliggende oorzaken, des te beter kunnen we onze behandeling daarop toespitsen.

Bovendien moeten we tijdens de behandeling ook rekening houden met problemen die zouden kunnen optreden. Gebruikt u bijvoorbeeld bloedverdunners, dan is de kans op kleine bloedingen toch net wat groter dan anders. Daarom hebben wij deze vragenlijst heel zorgvuldig samengesteld om u de best denkbare behandeling te kunnen garanderen.

Waar vind ik het formulier?

U kunt de vragenlijst hier downloaden en daarna printen. Ondervindt u daarbij problemen of hebt u andere vragen? Neem dan even contact met ons op.