Telefoon

072 5649 451

E-mail

Stuur ons een e-mail

Bovenweg 131

1834 CD Sint Pancras

Wie zijn wij

Wij zijn Nanda Bruin en Cindy Bruin. Allebei al jaren werkzaam als mondhygiëniste in onze praktijk aan de Bovenweg in Sint Pancras – en altijd weer met heel veel plezier en liefde voor ons vak. Een gezonde en frisse mond is niet alleen een prachtig visitekaartje, maar ook heel belangrijk voor de algemene gezondheid. En daar werken we graag aan mee!

Nanda

“In 1996 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Stichting Opleiding Mondhygiënisten in Amsterdam. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een algemene tandartsenpraktijk, ben ik in januari 2000 gestart met mijn vrij gevestigde praktijk aan de Bovenweg in Sint Pancras.” 

Cindy

“In 2003 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Utrecht. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik gaan samenwerken met Nanda. Op dit moment ben ik bovendien ook nog werkzaam in een algemene tandartsenpraktijk.”

Wij zijn beiden lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Ook staan wij ingeschreven bij het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Lees meer over wat dit voor u als cliënt betekent op pagina ‘De mondhygiënist‘.

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een stralende glimlach en een gezond gebit? U bent van harte welkom in onze praktijk in Sint Pancras, wij helpen u graag!